Drs. Hedy van de Wiel


Over Hedy van de Wiel

Van oorsprong is Hedy van de Wiel fysiotherapeute, gezondheidswetenschapper en docente biologie. Daarnaast was ze vele jaren werkzaam als fitness-en aerobics instructeur, zwangerschapsbegeleidster en als NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) coach.

Al jaren interesseerde Hedy van de Wiel zich in de gezondheid en het welzijn van de mens. Vandaar ook haar regelmatige bezoeken aan Gezondheidsbeurzen. Op een gezondheidsbeurs maakte ze op een gegeven moment kennis met een ervaren heilpraktiker. Dit beroep was nieuw voor haar en het fascineerde haar. Na hier veel over ervaren en gelezen te hebben, besloot zij zichzelf ook volledig op dit beroep toe te spitsen en de opleiding te volgen bij heilpraktiker Hans Stormer. Als heilpraktiker kan ze biologische en energetische geneeswijzen toepassen. In haar praktijk maakt ze mensen bewust van hetgeen zich in lichaam en geest afspeelt op dat moment.

Uit eigen ervaring weet Hedy van de Wiel hoe frustrerend het kan zijn om klachten te hebben waar artsen en specialisten geen raad mee weten. Steeds maar van het kastje naar de muur gestuurd worden zonder erkenning, zelfs ontkenning, van de klachten. Toch voelde ze dat het serieus was en dat er nader en beter onderzoek gedaan moest worden zodat ze verder kon en de klachten niet verergerden. Ze besloot haar eigen specialist te worden en daardoor is ze er na heel veel jaren achter gekomen wat haar lichaam haar probeerde te vertellen. Buiten haar studies om heeft deze jarenlange strijd haar heel veel kennis en ervaring opgeleverd om mensen die in een dergelijke situatie zitten te kunnen helpen, te begrijpen en overeind te laten komen.

Uitleg en inzicht over uw gezondheidstoestand zal u duidelijk maken hoe u het beste met bepaalde klachten en aandoeningen om kunt gaan. Met behulp van het L.I.F.E. systeem zal Hedy van de Wiel uw energievelden analyseren. Hiervan wordt een totaal beeld gemaakt, waar vervolgens een gepaste behandeling aan wordt gekoppeld.

Hedy van de Wiel is lid van de beroepsvereniging CAT met therapeut nummer: CM1660-25-11-18.

Overzicht opleidingen:
- TCM Chinese Herbs (Post-graduaat)
- Traditional Chinese Medicine (Post-graduaat)
- Bioresonantie - en Biofeedback (Post-graduaat)
- Gezondheids- en Bewegingswetenschappen (Universitair)
- Fysiotherapie (HBO)
- Docent Biologie (HBO)
- Docent Zwangerschapsbegeleiding (Post-graduaat)