FAQ


Bio-resonantie & biofeedback met het L.I.F.E. System

1. Hoeveel behandelingen heb ik nodig
Het aantal behandelingen dat u nodig heeft om uw doel te bereiken hangt onder andere af van het type klacht, de duur en de ernst ervan. De ervaring leert dat in de eerste instantie 1 a 2 sessies voldoende zijn. Na een eerste sessie kan Wiel of L.I.F.E. een indicatie geven over het aantal in te schatten benodigde behandelingen.

2. Voel ik de trillingen tijdens de behandeling?
Het komt vaak voor dat mensen lichte, niet onaangename tintelingen ervaren.

3. Wat merk ik van een behandeling?
De meeste mensen merken meteen een positief effect tijdens een behandeling. Mensen voelen zich ontspannen en in balans. Soms wordt men moe omdat het lichaam aan het werk wordt gezet. Deze vermoeidheid kan 1 tot 3 dagen aanhouden omdat het lichaam zich gaat ontdoen van afvalstoffen. Echter snel daarna is er een stijgende lijn in de energie en het welbevinden.

4. Mag ik medicijnen gebruiken op de dag van de behandeling?
Voorgeschreven medicijnen mag je gewoon nemen. Voor de werking van de biofeedback is het beter zo min mogelijk medicijnen te gebruiken (altijd in overleg met de behandelend arts).

5. Werkt biofeedback bij iedereen?
Ja, biofeedback werkt bij iedereen. Mensen, die veel medicatie gebruiken kunnen wellicht meerdere behandelingen nodig hebben voordat de behandelingen het gewenste effect sorteren. Biofeedback kan overigens niet toegepast worden bij mensen met een pacemaker of bij zwangere vrouwen.


Andullatietherapie met de ANDUMEDIC 3

1. Welk effect kan ik verwachten na 1 sessie?
De meeste mensen ervaren onmiddellijk een pijnverlichtende en ontspannende werking na een andullatiesessie van 15 à 30 minuten. Of andullatie al dan niet frequent moet toegepast worden om klachten verder te helpen onderdrukken, hangt af van de ernst van de onderliggende aandoening en de individuele gevoeligheid voor trillingen.

2. Wat is de meerwaarde boven fysiotherapie?
De gebruikte trillingsfrequenties dringen diep door in het lichaam en komen ook op plaatsen waar een fysiotherapeut niet kan komen. Bovendien stimuleert en versterkt de diepwerkende infraroodwarmte de doorbloeding en bloedcirculatie, de stofwisseling en het immuunsysteem.

3. Mag andullatie worden toegepast na een operatie?
Wanneer een persoon, na medisch advies van zijn/haar chirurg, de toestemming krijgt om na een operatie het ziekenhuis te verlaten, wordt verondersteld dat hij/zij voldoende medische informatie heeft ontvangen om de verzorging en de eventueel vereiste revalidatie verder op een ideale wijze te laten verlopen. Het genezingsproces is voor elke aandoening verschillend en varieert daarenboven van individu tot individu. Vandaar het belang om het medisch advies van uw behandelende chirurg strikt op te volgen.

4. Hoe zit het met de elektromagnetische vervuiling?
De ANDUMEDIC is een TÜV goedgekeurd medisch hulpmiddel klasse 2A, die is getest op elektromagnetische compatibiliteit. Negatieve effecten op het menselijk lichaam van elektromagnetische vervuiling zijn derhalve uitgesloten.

5. Kan ik ook een afspraak maken voor meerdere personen tegelijk?
Wiel of L.I.F.E. beschikt over één ANDUMEDIC vibratiematras. Hierdoor kan maar één persoon per keer een sessie ondergaan. Afspraken voor meerdere personen worden dan ook eventueel achter elkaar ingepland. Let op dat Wiel of L.I.F.E. geen wachtruimte heeft.