Ervaringen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

144 Comments

 1. Op 12 juli ben ik bij Hedy van de Wiel op Consult geweest. We hebben besproken wat er op dit moment door mij wordt ervaren aan lichamelijke klachten, ook na het toedienen van de COVID vaccinaties. Ik was erg moe, veel uit balans, met lopen had ik duizeligheid. Ook heb ik al veel langer jeuk op mijn armen en in mijn gezicht cellulitis aan het onderhuidsbindweefsel zo gaf de dokter het aan mij aan in 2019 het zkh waar ik toen was. Jaren erna ook nog 3 keer last van mijn gezicht gehad ook met hoge koorts. Ik ben inmiddels met biofeedback behandeld voor mijn klachten. Daarnaast heeft Hedy mij aangegeven dat de mrna vaccins ontstoord kunnen worden door een ander rife systeem naast het LIFE systeem, met aansluiting van specifieke frequenties op mijn dna.
  Bij mij zijn binnen een dikke week met de ontstoringen heel veel van mijn belasting verbeterd. Ik ben minder moe, minder duizelig en m’n huid is verbeterd.
  Heeft u ook na het toedienen van de vaccinatie belastingen aan u lichaam ervaren neem dan contact op met http://wieloflife.com
  Hartelijke Groetjes
  Caro

  • Beste Caro,
   Dank je wel voor je bericht hierover, heel fijn. We gaan de goede kant op. Tot ziens weer!
   Groetjes,
   drs. Hedy van de Wiel

 2. In ben in mei 2023 bij Hedy terecht gekomen omdat ik vaak mentaal uit balans was, misschien bioresonatie iets voor mij was om eens te kijken waar mijn disbalans door komt. Ik ging naar Hedy toe en haar persoonlijkheid is al zo prettig dat ik voel dat er naar me geluisterd wordt. Ik heb inmiddels door die sessie vitaminen aangeschaft en heb vervolgens ook een aziatische kruidenthee voor mij op maat laten samenstellen omdat ik voelde dat ik meer nodig had. Ik kamp namelijk al 30 jaar met depressies. De afgelopen jaren was ik bij de ggz in behandeling en ben ik uit behandeld. Ik heb veel ups en downs en dat maakte mijn leven enorm zwaar, en dat blijft tot suïcidale periodes aan toe. Maar sinds ik de kruidenthee en de vitaminen 2 maanden gebruik, merk ik dat er iets in me verandert. Ik ben rustiger en ik raak niet meer zo zwaar van de kaart als eerst. Ik kan mijn emoties veel beter opvangen. Daardoor is het gewoon fijner leven. Ik heb een drukke baan, kinderen, heb weinig sociaal vangnet, alles moet door. Maar nu met deze thee merk ik echt dat er iets in mij rustiger wordt. Ik maak me lang niet meer zo ernstig zorgen als eerst, en dat verhoogt mijn dagelijkse vreugde enorm. Ik kan weer genieten. Voor mensen die niet weten hoe het is om depressief te zijn, is dat heel gek. Maar ik ben heel blij met de hulp van Hedy. Ze helpt me altijd, een appje of een afspraak. Ongelooflijk dat dit soort ondersteunende middelen werkt, terwijl ik al heel veel cognitieve therapieën heb gehad en ook medicijnen. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en mijn organen en energie werken nu veel beter samen. Dat heeft een gewone pil niet kunnen bereiken. Kortom, kamp je met depressies probeer de aziatische thee. Het is echt de moeite waard om het te proberen. Voor mij maakt het echt een groot verschil. Heel dankbaar Hedy!

  • Dank je wel voor jouw berichtje lieve Henriette. Ik ben heel blij dat ik jouw heb mogen ondersteunen in de proces en dat het nu de goede kant op gaat. Veel sterkte en tot binnenkort :).
   Hartelijke groet,
   Drs. Hedy van de Wiel

 3. Homeopathische malaria korrels
  Eind september heb ik een prachtige reis naar Zuid-Afrika gemaakt. Omdat ik een aantal dagen in het Krugerpark zou verblijven, ook na zonsondergang, werd geadviseerd om preventief malaria tabletten in te nemen. Dit deed ik liever niet i.v.m. de grote kans op bijwerkingen. Ik heb 1 malaria tablet aan Hedy gegeven. Zij heeft via een bepaalde techniek de juiste frequentie overgezet en er homeopathische malaria korrels van gemaakt. Ik heb geen bijwerkingen gehad, voelde me prima beschermd en heb enorm genoten van de big five!!! Natuurlijk ook goed ingesmeerd met Deet en shirts met lange mouwen gedragen.
  Dankjewel Hedy!!!

  • Hoi Francine,
   Wat fijn te horen. Je hebt nu zonder zware medicatie alsnog een mooie reis kunnen maken. Waarom zou je je lichaam onnodig vergiftigen als het ook op een natuurlijke manier prima werkt? Tof dat je zo hebt genoten!
   Gezonde groet,
   Drs. Hedy van de Wiel

 4. Een paar maanden geleden ben ik bij Hedy geweest met een aantal klachten. Ik voelde me niet lekker in mijn vel zitten, had weinig energie en had last van haaruitval en wel zodanig dat op vele plekken mijn hoofdhuid was te zien. Hedy heeft voor mij Chinese kruiden samengesteld en nu voel ik me stukken beter, heb veel meer energie en de kale plekken zijn grotendeels weer bedekt! Hoe fijn is dat!!! Hedy is professioneel, meelevend en een uitermate fijne vrouw. Hedy heeft mijn klachten serieus genomen en heeft zich er net zo lang in verdiept tot ze de beste oplossing had gevonden! Mijn leven is dankzij Hedy een stuk fijner geworden. Hedy, ontzettend bedankt!

  • Hoi Ellen,
   Heel fijn te horen dat de kale plekken nu al grotendeels bedekt zijn. Dat maakt het leven net wat fijner. Bedankt voor je mooie recensie hierover.
   Gezonde groet,
   Hedy van de Wiel

 5. Met long covid klachten kwam ik bij Hedy. Vermoeidheid en benauwdheid waren de grootste boosdoener. Hedy heeft mij chinese kruiden geadviseerd na een weekje deze kruiden te gebruiken begon ik al verschil te merken. Geweldig.

 6. Afgelopen jaar heb ik een herseninfarct gehad en daaropvolgend een beroerte. Mijn gevoel zegt voor 99% zeker dat ik dit heb gekregen door een pcr test. Ze gingen zo diep met die stok, pff. Daarna constant lichte kriebel rechts boven in m’n neus (precies waar pcr test was). Die kriebel boven in mijn neus werd een uur voor het herseninfarct zeer heftig. Ook voor de beroerte begon het daar. Mijn leven is beperkt geworden. Ik kan gelukkig weer redelijk functioneren. Vier maanden revalidatieproject heeft me goed gedaan. Ook ben ik naar Hedy geweest op aanraden van vrienden die vaste klant bij haar zijn. Hedy haar geneeswijze was een heel mooie aanvulling op het revalidatietraject. Ik kreeg door haar combinatie geneeswijzen van biofeedback en Chinese kruiden minder prikkels en meer energie. Ik ben erg dankbaar voor hoe het nu is!
  Ik wens iedereen veel wijsheid……

  • Dank Ton, voor jouw comment. Attent van je en ook gedurfd in deze tijd. Wat heftig dat de pcr test dit kan triggeren. Jammer ook dat je niet door iedereen, zelfs professionals, hiermee serieus genomen werd en dat je werd onderdrukt toen je jouw verhaal wilde doen. Dat zou juist goed zijn voor de verwerking van dit trauma. Je hebt een zware tijd achter de rug door het herseninfarct en de beroerte. Veel heb je opnieuw moeten leren. Ik ben heel blij dat je bent gekomen en ik jouw leven weer wat aangenamer heb mogen maken. Je hebt veel meer energie en gaat beter om met allerlei prikkels. We zijn op de goede weg en het gaat nog beter worden. Tot over een tijdje weer. Groetjes, Hedy

 7. Beste Hedy,

  Allereerst wil ik je bedanken voor het fijne consult. In al die jaren heb ik nog nooit zoveel informatie gekregen als vanmiddag.
  Ik zou het heel fijn vinden als je me doorverwijst voor het parasietenonderzoek.
  Je hebt me weer hoop gegeven!

  Nogmaals bedankt en groetjes,

  Berrie

  • Beste Berrie,

   Graag gedaan. Heel fijn dat er nu nieuwe mogelijkheden zijn voor je. We gaan er mee aan de slag.

   Gezonde groet,

   Drs. Hedy van de Wiel

 8. Hedy is een professional in vele opzichten. Ik had veel last van keelpijn en ook hoofdpijn na COVID. De hoofdpijn bleef helaas, nadat ik behandeld was daarvoor en kruiden meekreeg voelde ik me na een week veel beter en fitter, dank je wel Hedy!

 9. Hedy heeft een thee met Chinese kruiden voor me samengesteld om de borstvoeding te stimuleren. Deze thee werkt heel goed! Ik heb beduidend meer voeding dan zonder de thee.
  Daarnaast is Hedy een heel prettig persoon, ik ben heel fijn door haar geholpen. Dankjewel Hedy

  • Hoi Jacorien,
   Dank je wel voor je bericht. Ik ben heel blij dat ik jou hiermee heb kunnen helpen. Een mooie speciale tijd gewenst met je kleine!
   Gezonde groet,
   Drs. Hedy van de Wiel

 10. Ik ben naar Hedy toegegaan omdat ik herstellende was van long-covidklachten, met vermoeidheid en een te hoge hartslag in rust en slecht herstel na activiteit. De kruiden die ik kreeg hebben me geholpen om mijn hartslag rustiger te laten lopen, en ik kan meer activiteit aan waardoor ik weer mijn werk in kinderopvang voor 24 uur weer geheel kon hervatten. Daar ben ik superblij mee.

 11. Ha Hedy,

  Ik wil je even nog extra bedanken voor je hulp en goede advies.
  Vorige week donderdag had ik controle in het ziekenhuis en.. de wond zag er perfect uit aldus de verpleegkundige; ‘zoals je wil dat een wond eruit ziet’.
  Heel blij met dit voorspoedige herstel en de ondersteuning die de chinese kruiden hierin hebben geboden, dus dankjewel daarvoor!

  • Hoi Veerle,

   Dank voor je reactie. Heel fijn dat alles naar wens verloopt en erg attent van je om dit bedankt berichtje te sturen.

   Gezonde groet,

   Drs. Hedy van de Wiel

 12. Hedy kwam op mijn pad toen ik naar ondersteuning op zoek was en ook al wist ik niet exact waarvoor, ze nam de tijd alles te door lopen en door te nemen wat er maar naar boven kwam zowel uit de vragenlijst als wat er uit de bio feedback naar voren kwam. Ik voel mij dankbaar en optimistisch omdat mijn behoefte aan gezien en erkend te worden met nu 2 bezoeken aan Hedy worden ingevuld en kijk uit naar het 3de bezoek.
  Fijn dat Hedy kennis met mij deelt over de werking van het lichaam, de bio feedback, de tijd en zorgvuldige uitleg en check die ze doet, de Chinese geneeskunde en het tweede gesprek kwam de cupping set tevoorschijn. Ik heb ook behoefte aan bekwaamheid en vertrouwen en ook hierin voel ik mij tevreden en gestimuleerd. Ook een nieuwsgierigheid en acceptatie op wat er allemaal in mijn lijf aan het gebeuren is hoe dit ondersteund kan worden en ook de emotionele kant gelezen. Dankjewel Hedy!

  Een van mijn klachten ervoer ik rondom enorme pijnen en hormoon schommelingen voor de menstruatie. Ik was nog niet bekend met de Chinese kruidenformule welke Hedy voor mij heeft samen gesteld, een gemodificeerde ( Yi Yuan Jian ) kruiden formule welke ik als thee ongeveer een maand heb gedronken nu 2/3 maanden geleden en welke zo ondersteunend is geweest dat ik het mij niet eens bewust was fysiek dat het weer tijd was om te menstrueren en afgelopen keren zonder deze enorme pijnen en hormoonschommelingen!

 13. Na het horen van succes verhalen wou ik ook bioresonantie therapie uitproberen voor mijn rugpijn (waar ik al jaren mee zit). De rugpijn is al na enkele behandelingen plus Chinese kruiden en suppleties aanzienlijk beter. Maar daarnaast heeft het ook geholpen voor andere klachten zoals schouder/nekpijn en vermoeidheid. Het heeft me mentaal ook goed geholpen deze tijden met de lockdowns beter te verwerken en door te komen. Ik ben zeer tevreden en raad het zeker aan. Bedankt Hedy, je bent een Healer! Tot de volgende keer!

 14. Vorig jaar kwam ik bij Wiel of Life, Hedy heeft me voor een aantal klachten behandeld. Daardoor ben ik rustiger in mijn hoofd en voel me niet meer zo opgejaagd als voorheen.
  Dit alles door een Chinese geneeswijzen m.b.t. de thee die ze mij voorschreef. Een rib uit mijn lijf maar echt de moeite dubbel en dwars waard.
  Na 3 weken een half theelepeltje met heeft water (als een kopje thee) en een scheutje honing, ben ik nu overgestapt op een volle theelepel en nu helemaal zen, heerlijk! Ik kan op de dagelijkse dingen beter mijn focus leggen en krijg de dingen eindelijk gedaan die ik gedaan wil hebben. Het kost ook uit jezelf wat moeite en inzet om dit te volbrengen m.b.t. je rust vinden en deze ook nemen en dit ook gewoon te laten gebeuren. Luisteren naar je innerlijke zelf is zo belangrijk, heb ik nu ondervonden. De controle uit handen geven is wel nog steeds een dingetje maar door de thee is de merkbare rust die ik nodig heb haalbaar. Hiernaast drink ik ook het nodige water en krijg genoeg vocht binnen de vuilstoffen die uit mijn lijf moeten worden hierdoor afgevoerd.
  Ik ben zeer tevreden en raad je aan om een bezoekje te nemen aan haar praktijk en laat je leiden en begeleiden door haar kennis en kracht die zij jou in handen geeft.
  Ze is goud waard en staat altijd voor je klaar wanneer ze kan, want he wie heeft er nu niet een druk leven tegenwoordig waar we in deze maatschappij sneller gaan met zijn allen dan we eigenlijk aan kunnen.

  Liefs Iris

  • Beste Iris,

   Heel fijn te horen dat je nu meer rust gevonden hebt en je het toelaat je lichaam te ontgiften. Dank voor deze recensie!

   Gezonde groet,

   Drs. Hedy van de Wiel

 15. Naar aanleiding van eerdere positieve ervaringen met Hedy ongeveer 4 jaar geleden, ben met diverse nieuwe klachten terug gegaan voor behandeling. Via een dubbele diagnose middels bioresonantie en tong- en polsdiagnose werd tot een behandeling middels Chinese kruiden besloten. Na 2 maanden nogmaals een diagnose en nieuwe kruidenbehandeling. Het heeft mij erg geholpen en ook inzichten gegeven om minder klachten te krijgen. Behandeling middels Chinese geneeswijze door Hedy is erg effectief gebleken. Indien er aanleiding voor is, zal ik mij zeker weer tot Hedy wenden.

  • Beste Ruud,

   Heel fijn dat de hartkloppingen, koude klachten, slaapproblemen en vermoeidheid voor het grootste gedeelte verdwenen zijn. De inzichten gaan je helpen langer klachtenvrij door het leven te kunnen. Geniet ervan en wellicht tot ziens weer!

   Gezonde groet,

   Drs. Hedy van de Wiel

 16. Vanwege een hoog cholesterolgehalte schreef de cardioloog mij statines voor die na verloop van tijd vervelende bijwerkingen gaven zoals gewrichtspijn en spierpijn. Dankzij de ondersteuning van Hedy van Wiel of Life door middel van behandeling, Chinese thee en supplementen blijft mijn cholesterol zonder statines prima op peil en heb ik geen last meer van de vervelende bijwerkingen. Dank je wel Hedy.

  • Bedankt Frank voor deze mooie recensie. Geweldig dat je nu medicijn vrij bent en je je beter voelt.
   Gezonde groet,
   Drs. Hedy van de Wiel

 17. Wat ben ik blij! Ik was erg verkouden, hoesten, schor, hoofdpijn, maar vooral veel keelpijn. Bij Wieloflife voor een consult omdat ik niet regulier aan de antibiotica wil. Na 2 dagen gedaan te hebben wat Hedy voorschreef voel ik me al een heel stuk beter. De keelpijn was zelfs na een dag al weg. Wauw, dank je wel Hedy!

 18. Ik kom al enkele jaren bij Wiel of life voor een periodieke meting om eventuele klachten voortijdig de kop in te kunnen drukken door op tijd met bepaalde suppleties deze klachten te bestrijden.
  Zo had ik tijdens mijn laatste meting last van steken in mijn testikels. Door middel van chinese kruiden die afgestemd waren op mijn klachten zijn deze verdwenen.

 19. Na een eerste bezoek aan Wiel of L.I.F.E. al meteen een opmerkbare verbetering na meer dan een jaar sukkelen aan mijn darmen voor ik bij Hedy kwam. Ik kijk enorm uit naar verdere follow-up en behandeling !

  • Sandra, ik ben heel blij dat je sinds dag 1 positieve verandering bemerkt hebt en dat ook het glutenvrije dieet zijn vruchten afwerpt. Dank voor deze positieve feedback. Nu al in deze korte tijd!

   Gezonde groet,

   Drs. Hedy van de Wiel

 20. Al een hele tijd had ik last van ongewild urineverlies, ondanks de oefeningen voor mijn blaas die ik elke dag doe. En ondanks dat werd het steeds erger en lastiger. Altijd kijken of er een toilet in de buurt is als ik van huis ga. En dan soms toch nog te laat zijn. Ik legde mijn probleem voor aan Hedy. En ziedaar : met behulp van speciale Chinese thee werd mijn probleem in ongeveer een week tijd praktisch opgelost. Wat ben ik blij en dankbaar!

  • Hoi Josi,

   Heel fijn te horen. Wat heerlijk dat je nu die vervelende klachten niet meer hebt. Dank je wel voor deze mooie recensie.
   Gezonde groet,

   drs. Hedy van de Wiel

 21. Na een hele positieve ervaring met de chinese kruiden die Hedy had voorgeschreven voor onze dochter, hebben we ook voor onze zoon van 8 een consult geboekt bij Hedy. Hij had een overactieve blaas en plaste nog regelmatig in zijn broek. Medicatie van het ziekenhuis zorgde voor dusdanige gedragsveranderingen (bekende bijwerking) dat we wel erg graag wilden weten of Hedy misschien chinese kruiden wist die hielpen. De chinese kruiden thee vond hij niet lekker maar werkte wel heel goed. Eindelijk na zo veel jaren ongelukjes is hij inmiddels droog en kan hij zijn urine goed ophouden. Dank je wel Hedy!

  • Beste Petra,

   Geweldig dat je zoontje geholpen is en bedankt voor deze mooie recensie!

   Gezonde groet,

   drs. Hedy van de Wiel

 22. Onze dochter van bijna 7 was al een aantal jaren aan het sukkelen met haar oren. Na drie keer buisjes plaatsen gaf de KNO arts aan dat hij het liever even wilde aankijken en dat hij nog een ingreep wilde proberen te voorkomen. Aangezien dat ook mijn gevoel was ben ik op zoek gegaan naar iemand die ons kon helpen met het vocht achter de trommelvliezen. Ik kwam bij Hedy uit die na een consult met onze dochter chinese kruiden voorschreef. Na een a twee weken deze kruiden merkten wij en ook onze dochter een duidelijke vooruitgang qua gehoor!

  • Beste Petra,

   Bedankt voor je recensie. Heel fijn dat het het gehoor van je dochter weer terug is!

   Gezonde groet,

   drs. Hedy van de Wiel

 23. Francine
  Vandaag voor een algemene gezondheids check, ben 62 jaar, bij Hedy geweest.
  Heel erg fijn dat Hedy betrokken is en er ruimte is om alles te vertellen, dat gaat vanzelf en is bijzonder!
  Ik ben zeer tevreden na deze check en ga aan de slag met de praktische tips, een aanrader!!! Bedankt Hedy…

  • Beste Francine,

   Altijd leuk om verrast te worden met een recensie van een klant. Bedankt!

   Tot ziens,

   drs. Hedy van de Wiel

 24. Ik liep al maanden met een verkoudheid die maar niet over wilde. Na twee dagen de Chinese kruidenthee te hebben gedronken, was ik van mijn nare rochelhoest af en na weer een paar dagen werd mijn stem weer normaal. Ik had een lage, hese bromstem, maar al snel werd hij weer helder en hoog, wat voor mij als zangeres natuurlijk heel fijn is! Hedy had al gezegd dat de Chinese kruiden werken als een tierelier; nou, dat kan ik alleen maar beamen!

 25. I was looking for an alternative to cure Hashimoto thyroiditis.
  Hedy proposed me what I needed. Nonetheless the bio resonance improved the thyroid gland function but in addition
  Hedy provided important feeding advices to keep the tiredness away,To detox the body and increase general health.
  Thank you for bringing another way to look at the sickness and to heal it.

  • Thanks Florence for your post. I am happy I was able to put you some important steps forward. Keep on improving and see you soon!

   Healthy greetings,

   drs. Hedy van de Wiel

 26. My son, 14, used to have every summer impetigo ( baardschurft). He visited you this springtime for a biofeedback, changed a bit his diet, spent the summer with no infection at all. Thank you

 27. Ik heb het consult als zeer kundig en erg prettig ervaren.
  De positieve veranderingen al snel kunnen waarnemen o.a dmv meer energie. In combinatie met de voorgestelde supplementen voel ik me ondertussen stukken beter. Fijn dat biofeedback bestaat. 🙂

  • Wat leuk Anneke, een recensie van jou, bedankt. Super fijn dat je je stukken beter voelt. Houden zo. Gezonde groet,
   Drs. Hedy van de Wiel

 28. De behandeling biofeedback en bioresonantie is sinds jaren de perfecte ondersteuning voor mij. Ik ga bij klachten voor een behandeling naar Hedy. Ze kijkt en luistert goed naar het verhaal.
  Na de behandeling zijn mijn chronische verkoudheid en holteontstekingen effectief minder!
  Vermoeidheid verdwijnt vrijwel onmiddellijk en na een dag voel ik me krachtiger en heb ik een helder hoofd, weg is de wattigheid!
  Hoe prachtig de winter ook is is. Mij helpt het om dit koude vochtige seizoen plezieriger en energieker door te komen. Ik raad deze behandeling bij Hedy van harte aan.

 29. Moe en lusteloos was heel snel te verklaren na de behandeling bij Hedy. Na enkele supplementen en inzichten voelde ik me vrij snel weer mezelf en die donkere wolk was weg. Hedy neemt alle problemen serieus waardoor je je niet schaamt om ze te benoemen.

  • Bedankt Gwenny voor je comment. Heel fijn dat je je weer jezelf voelt en de donkere wolk weg is!

   Gezonde groetjes,

   Drs. Hedy van de Wiel

 30. Hedy wist snel vast te stellen, dat mijn burn-out grotendeels voorbij was en dat ik nog op zoek was naar nieuwe richtingen en doelen. Knappe inventarisatie. Naar afloop van de behandeling heb ik een aantal nieuwe stappen gemaakt in een voor mij voorspoedige richting. Dank je wel, Hedy!

  • Graag gedaan Igor. Super dat je nu al de nieuwe stappen gemaakt hebt naar een betere toekomst en dat ik je erbij heb mogen helpen.

   Gezonde groet,

   drs. Hedy van de Wiel

 31. Na mijn contact met Hedy gestart met aanpassingen in mijn voeding en een deel van de geadviseerde sublementen. Ik voel me daardoor al een stuk beter. Echt heel fijn wat ze naar boven haald en dan reset!

  • Dank voor deze kort en krachtige boodschap Mischa. Blij om te horen dat het al een stuk beter gaat. Tot binnenkort!
   Gezonde groet,
   drs. Hedy van de Wiel

 32. Hedy heeft veel ervaring en kennis. Onze eerste behandeling was veel belovend. Ik heb goede adviezen mee gekregen, die ik zeker ga opvolgen. Bedankt Hedy!

 33. Hedy heeft onze zoon van 6 maanden doorgemeten omdat hij heel veel huilde. Er kwam oa een intolerantie naar voren waar we concreet mee aan de slag kunnen. Hedy gaf aan dat we tijdens een ontroostbare huilbui haar konden vragen hem nogmaals, op afstand, door te meten. Dit hebben we gedaan, dank je wel voor deze extra service Hedy. Wij genieten weer volop van onze kleine man!

 34. Ik ben net met mijn zoontje naar de praktijk van Hedy geweest. Wilde graag weten of ik het goed doe. Een kindje van 1 jaar kan nog niet veel aangeven en was nieuwsgierig of het lichamelijk en vooral geestelijk goed gaat. De dingen die uit de metingen kwamen waren heel herkenbaar, Hedy heeft gelukkig niets geks gemeten en dat is een heerlijke geruststelling. Wel een puntje van aandacht voor de toekomst en dat is toch fijn om nu al te weten zodat we er rekening mee kunnen houden. Bedankt en tot snel

 35. Hoi Hedy,

  Omdat ik erg gevoelig ben voor invloeden van diverse frequenties en dit een halt wilde toeroepen kwam ik tijdens het surfen op de site van Wiel of Life. Dit voelde goed aan en heb op mijn vakantieadres meteen gemaild voor informatie. Dit kon al vrij snel en ging zonder enige verwachting naar Hedy toe. Nadat ik “aangesloten” was aan de biofeedback kwamen er een aantal dingen naar voren die ik onbewust wel wist maar werd er nu mee geconfronteerd en waar andere zeggen wat je hebt en je het verder uit laten zoeken kwam Hedy met handvaten waarmee of bij wie je moest zijn om de bovengekomen blokkades aan te pakken. Na een bezoek aan Hedy weet ik wat er innerlijk speelt en gaande is en kan dan concreet de blokkades aanpakken. Dus is biofeedback een uitkomst gebleken in mijn strijd tegen het opruimen van blokkades die mij tegenhouden.

  Groet,
  Coen

 36. Hedy,

  Dank voor de behandeling na mijn liesbreuk. Ik ben snel van de narcose hersteld. Ook was het gesprek over de blokkeringen die ik heb erg goed! Ik kan hier op bouwen.

  Groet,
  Floris

 37. Hedy heb ik ervaren als een kundige vakvrouw. Jarenlange klachten die mijn functioneren belemmerden. Ik ben fitter, voel me mentaal fysiek en emotioneel energieker.

 38. Afgelopen zomer ben ik met mijn 4-jarige zoon bij Wiel of Life geweest. Na zelf al een positieve ervaring te hebben gehad heb ik Wiel of Life gevraagd of ze ook kinderen konden helpen. Hedy gaf aan dat dat mogelijk was en we hebben direct een afspraak gemaakt. Bij binnenkomst stelde ze mijn zoon op zijn gemak en legde hem in Jip en Janneke taal uit wat ze ging doen. Tijdens de sessie kreeg ik uitgebreid uitleg over allerlei zaken maar ze betrok ook mijn zoon erbij door simpele dingetje te vertellen of te vragen hoe het met hem ging.
  Inmiddels zijn we een half jaar verder en mijn zoontje heeft het nog regelmatig over juffrouw Hedy en wat ze heeft verteld. Wederom een positieve ervaring dus!

 39. Na uitvoerig doorgemeten te zijn met het bio-resonnantie apparaat en een hele lading flesjes poeders en pillen rijker, ben ik aan “het avontuur” begonnen. Al vrij snel voelde ik me aanzienlijk opknappen. Het apparaat gaf feilloos de probleemgebieden aan en Hedy’s adviezen en middelen hebben me een boost gegeven. Nooit voor mogelijk gehouden dat één sessie zoveel resultaat zou hebben.

  • Mooi Jean, goed te horen dat je opknapt en dat de adviezen en middelen je een boost gegeven hebben. Dit nu vol houden!

   Gezonde groet,

   drs. Hedy van de Wiel

 40. Ik heb artritis psoriatica en daardoor vaak last van mijn gewrichten en ik mis kraakbeen in mijn rug. Door de andullatie therapie ben ik weer vrijer gaan bewegen en kan ik weer gaan sporten. Ook ben ik in medicijn gebruik terug gegaan en heb ik al maanden geen pijnstillers meer hoeven slikken. Echt een aanrader voor iedereen met een chronische ziekte om andullatie uit te proberen! Ik ga er zeker mee door! Bedankt Hedy!

  • Beste Krystle,

   Bedankt voor je recensie. Heel fijn dat je nu geen pijnstillers meer hoeft te slikken, vrijer kan bewegen en zelfs kunt sporten!
   Tot snel weer.

   Gezonde groeten, drs. Hedy van de Wiel

 41. Ik had al een hele tijd last van hormoon gerelateerde en darm- problemen en zat gewoon niet lekker in mijn vel. Na 2 behandelingen een dieet en geadviseerde supplementen (en een hypnotherapie sessie ivm paniek aanvallen) voel ik me weer goed, slaap heerlijk en heb weer zin om dingen te ondernemen!
  Dankjewel Hedy tot ziens

  • Bedankt Marijon, dat je je ervaring gedeeld hebt. Ik ben blij dat het nu goed met je gaat.
   Tot ziens in het nieuwe jaar!

   Gezonde groet,

   drs. Hedy van de Wiel

 42. Een tijdje terug bij Wiel Of Life terecht gekomen. Al geruime tijd last van slaapproblemen en stress gerelateerde klachten. Heel m’n lichaam werd gemeten en meteen behandeld. Met de bijbehorende professionele adviezen en een hypnotherapie sessie daar achteraan slaap ik sindsdien weer super! Super bedankt!

 43. Nog een tweede – aanvullend – succesverhaal mijnerzijds:
  Het bio-resonantie apparaat raadde Lactibiane Reizen aan voor mijn darmklachten. Ik neem het ’s morgens vroeg met glaasje water. Voorheen had ik altijd buikpijn voordat ik naar de wc moest voor de grote boodschap en daarna bleef de buikpijn lang aanhouden. DAT IS NU HELEMAAL VERDWENEN !!!!!!! Wederom dank !

 44. Na enkele jaren met stress en doorgemaakte borstkanker en bestraling kwam ik bij Wiel of L.I.F.E. terecht. Mijn lichaam had het helemaal gehad en bio-resonantie therapie leek mij een goede oplossing. Ik had er veel vertrouwen in, mede omdat Hedy met behulp van het apparaat mij feilloos de lichamelijke ongemakken uit het verleden wisten te vertellen. Heel fijn vind ik dat het apparaat meteen in gang wordt gezet om ‘alles’ te herstellen, aangevuld met homeopathie.
  Succesverhaal: meteen na de eerste behandeling kon ik weer goed (in)slapen, voor het eerst sinds drie jaar ! En dat is op zich al heel veel waard. Mijn dank aan Hedy van de Wiel !

  • Graag gedaan Jolanda. Bedankt voor de fijne recensie. Tot de volgende keer. Gezonde groeten,
   drs. Hedy van de Wiel

 45. Sinds enkele maanden maak ik gebruik van de andullatie sessie voor mijn reumatische klachten. Deze behandeling werkt heel ontspannend voor spieren en gewrichten. Na de sessie heb ik direct meer energie! Hedy, dank je wel voor je gastvrije ontvangst.

  Groetjes, Linda

  • Graag gedaan Linda. Ik ben blij jou hiermee te kunnen helpen.

   Tot binnenkort.

   Gezonde groeten,

   drs. Hedy van de Wiel

 46. Bijzonder wat er allemaal “zichtbaar” werd tijdens het 1e consult. Hier kon ik wat mee. Het was “tastbaarder” voor me. En bepaalde zaken waren ook heel herkenbaar. Tijdens het 2e consult bleek dat de behandeling, en de supplementen in combi met een bepaald dieet, een aantal verstoringen hadden verminderd. Daar was ik blij mee. Wiel of Life is een aanrader voor iedereen. Hedy legt alles op een rustige manier uit en neemt de tijd voor je.

  • Beste Petra,

   Bedankt voor je fijne recensie. Tot binnenkort weer.

   Gezonde groeten,

   drs. Hedy van de wiel

 47. Super bedankt Hedy,dat ik zo snel bij je terecht kon toen ik je nodig had!
  Ik ben er wijzer van geworden en kan nu weer vooruit.
  Groetjes,
  Jedidjah

 48. als je op je 70 e weer bewust aan het werk bent met je lichaam en geest bemertk je hele subtiele veranderingen en dan is het een kwestie van doorgaan en volhouden ……….hedy ik voel me bij jou erg op m,n gemak en we zullen zien wat jij en ik samen nog. kunnen “sleutelen. ”
  Tot binnenkort!
  Groetjes
  Karin

 49. Op zoek naar een betere behandeling van mijn fysieke klachten, kwam ik bij Wiel of Life terecht. De behandeling en benadering door Hedy heeft veel effect. Mede door het dieet voel ik me veel beter. Zij is erg betrokken en geeft ook na de eerste behandeling veel feedback. Ik verwacht dat deze behandeling me bevrijdt van de klachten die ik had. Hedy alvast bedankt.

  • Graag gedaan Ruud. Ik zie je over ruim twee weken weer voor een controle consult en kijken we wat er over is van de klachten. Veel sterkte. Gezonde groeten, drs. Hedy van de Wiel

 50. De meting/behandeling die ik zelf heb gehad was zo verrassend in lijn met mijn klachten dat ik zelfs voor mijn zoontje van 4 jaar een afspraak heb gemaakt. Dit resulteerde wederom in een bevestiging van zijn (darm)klachten en daarom raad ik bioresonatie bij Wiel of life aan. Met name de zapper als vervanging voor antibiotica is een eye-opener geweest. Hedy bedankt en tot de vervolgafspraak!

  • Beste Jane,
   Dank je wel voor de recensie. Fijn dat je tevreden bent over de behandelingen. Ik ben blij dat er een stuk herkenning is. Daar begint het herstel mee. De zapper kan helpen bij de darmklachten voor het hele gezin. Daarbij adviseer ik te overleggen met de huisarts.
   Tot de vervolgbehandeling.
   Vriendelijke groet, drs. Hedy van de Wiel

 51. Voor de eerste keer ben ik doorgemeten door Hedy van de Wiel met LIFE apparatuur. Ik vond het een heel bijzondere ervaring. Hedy legt alles goed uit op een prettige manier met allerlei voorbeelden. Ze kan ook meteen stoornissen oplossen. Daarvoor zijn wel meer behandelingen nodig. Het laatste psychische deel van de meting was verhelderend en soms confronterend, maar wel heel nuttig. Ik ga met al haar adviezen, zoals een suikervrij dieet aan de slag! Dankjewel Hedy.

 52. Ik ben tot drie maal toe door mevrouw van der Wiel behandeld. Van huis uit ben sceptisch tegen over zaken die ik niet ken of algemeen zijn aanvaard in de maatschappij. Vandaag heeft mevrouw van der Wiel mij wederom behandeld. Ik durf te beweren dat mijn lichaam sterker wordt, mijn oorsuizen minder wordt en ik mijzelf gelukkiger voel. Derhalve ben ik de mening toegedaan dat ik de werkwijze van mevrouw van der Wiel ondersteun en kom voor vervolgbehandelingen terug.

  • Bedankt Hans Cuypers. Ik ben blij dat het beter gaat en je als klant te kunnen ontvangen.
   Gezonde groet, drs. Hedy van de Wiel

 53. Vandaag had ik mijn eerste meting bij Wiel of life. Niet echt wetende wat mij te wachten stond ging ik er toch ietwat nerveus, maar vooral ook nieuwsgierig naar toe. Ik kreeg een band om beide enkels en polsen en eentje om mijn hoofd die aangesloten waren aan apparatuur waarmee informatie uitgelezen kon worden maar ook kon worden verstuurd. De hele meting duurde vrij lang maar de hoeveelheid informatie die uiteindelijk naar buiten komt was enorm. Het heeft een hoop vermoedens bij mij bevestigd alsmede mijn ogen doen openen over mijn eigen handelen en hoe ik voor mijzelf zorg.
  Hedy is een ontzettend lieve, vakbekwame vrouw die echt de tijd voor je neemt en alles op een begrijpelijke manier uitlegt. Van het begin, wat er gaat gebeuren en waarom het zo moet, tot het eind waarbij de resultaten van de meting uitvoerig worden besproken. Tijdens het bespreken van de resultaten was Hedy al in staat om verbeteringen binnenin aan te brengen door middel van de apparatuue. Eigenlijk was dit maar de eerste stap van een veel groter proces want nu wordt er een programma opgesteld wat moet leiden tot verandering in het dagelijks patroon. Dankjewel Hedy voor deze bijzondere dag en ik ben benieuwd hoe het verder gaat. Vandaag was in ieder geval al heel verhelderend, confronterend en inspirerend

 54. Laatst een erg fijne hypno-bioreading mogen ontvangen bij wiel of life. De hypnose was heerlijk ontspannen en met de info uit de reading kan ik weer verder op mijn pad. Dankjewel

  • Beste Sylvia, bedankt voor je recensie. Ik ben blij dat je verder kunt. Gezonde groeten, drs. Hedy van de Wiel

 55. Hedy heeft de gave om je lichaam en geest eens grondig onder de loep te nemen en geeft je eerlijke feedback terug. Daar heb je tenminste wat aan!
  Een bijzondere ervaring is de hypnosebehandeling met Gregory. Ik stond er sceptisch tegenover maar werd positief verrast. Een aanrader!

 56. Bij Hedy geweest voor Andulatiebehandeling dit voelde erg fijn. Warm en behaaglijk. Na de behandeling voelde ik alsof er meer ruimte tussen al wat in mijn lichaam is was ontstaan. Niet meer het gevoel dat alles in elkaar geprest zit. Dit gevoel heeft een aantal dagen aangehouden en ook de pijn was weg of minder.

  Dank je Hedy

  2de bezoek bij Hedy weer de Andulatiebank ditmaal niet de reactie als in de 1ste behandeling maar wat opmerkelijk was is dat ik me “langer” voelde toen ik bij jullie wegging dit gevoel is er nu na 2 weken nog. Deze behandeling was een combinatie met een hypnose behandeling van Gregory.

  Beiden bedankt.
  Groetjes en liefs,
  Anneke

 57. Afgelopen woensdag bij gregory geweest voor een hypnose behandeling. Ik ging naar binnen met geen idee wat me te wachten stond. Na een super duidelijke uitleg was ik gerust gesteld en ben nu echt een ervaring rijken. Ik had hem gevraagd of ik wat meer rust kon krijgen (reageer namelijk erg stressvol en in paniek op bepaalde situaties). Gisteren helaas de uitlaat van mijn auto afgebroken en heb rustig mijn auto aan de kant gezet, uitlaat van de weg gehald en kalm naar huis gereden.. Dit had ik NOOOIT durven dromen, heerlijk gevoel van rust. Gregory is echt top en heel professioneel! Zeker een aanrader!

 58. Zo’n drie weken geleden bij Hedy geweest voor een bodyscan. Wat een openbaring! Voelde gelijk een oase van rust in mijn lichaam. Hedy raadde me aan om ook eens gebruik te maken van de andullator. Moet zeggen erg tevreden te zijn. Het werkt enorm ontspannend en laat je even alles doen vergeten. Bovendien is het heerlijk warm voor je spieren en heb ik in mijn geval voor het vochtafdrijfprogramma gekozen, wat heel goed werkte! Ik ga aankomende week weer! Een echte aanrader!
  Groeten, Myrthe

  • Hoi Myrthe,

   Bedankt voor je bericht. Ik ben blij te horen dat je ervan hebt opgestoken en dat de andullatie werkte. Leuk dat je weer terug komt komende week. Ik zie je dan.

   Met gezonde groet, drs. Hedy van de Wiel

 59. Vorige week ben ik bij Hedy geweest voor een intake en behandeling. Verrassend wat ze me allemaal heeft kunnen vertellen dankzij het LIFE system! Ik had al een week griepverschijnselen, en dat werd ook meteen gezien!
  Ik heb veel duidelijkheid gekregen over de mogelijkheden om mijn klachten te kunnen verminderen. Over een aantal weken ga ik dankzij Hedy beginnen met een suiker vrij dieet, de resultaten daarvan moeten nog gaan volgen. Intussen al veel vragen daarover beantwoord gekregen van Hedy, heel fijn!
  Hedy legt alles duidelijk uit en ik voelde me gelijk op me gemak bij haar.

  • Hoi Annemieke, ik ben blij dat ik je duidelijkheid heb kunnen geven. Het is een goede beslissing om met het dieet te beginnen. Super ook dat je niet schroomt te vragen. Zet hem op met het dieet :). Gezonde groet, Hedy

 60. afgelopen dinsdag kennis gemaakt met Wiel of Life. Ken je dat… lichte scepsis en dat je dan bedenkt… ik vertel niks, kijken of dat apparaat dat uitleest…. Nou zo ging ik heus wel een beetje naar binnen. Maar de metingen waren SPOT ON. Er werd veel verteld, ik kon veel beamen of verduidelijkt zien. Wat ik wilde weten heb ik echt gehoord. Ik kan weer verder. Wat eveneens wat vraagtekens opriep was de directe treatment… kan zo’n apparaat mij beïnvloeden? Vandaar een reactie na 2 dagen… ik voel me opvallend rustig in mijn hoofd. Zen zogezegd… minder geprikkeld. Ook voel ik me warm. Het is buiten gevoelstemperatuur -9 maar ik heb echt geen last van de kou… opvallend, want ik ben altijd kouwelijk. Kortom, met de tips kan ik zelf aan de slag, maar de bodyscan en behandeling heeft me echt al geholpen! Dank Hedy!
  Liefs Karien

  • Karien, bedankt voor je recensie. Ik ben blij voor je dat je nu al resultaat merkt. Ook heel goed dat je de gemeten punten herkent. Dat is al een hele stap. Met de tips kun je verder en dat gaat je lukken! Veel succes. Met vriendelijke groet, drs. Hedy van de Wiel

 61. Toevallig leerde ik Hedy vorige maand kennen en vol enthousiasme vertelde ze wat zij doet. In dat gesprek kwam naar voren dat bio feedback ook toegepast kan worden op dieren. Ik was in eerste instantie redelijk sceptisch maar aangezien ik een aantal honden heb en het inderdaad lastig is om te weten hoe ze zich voelen (ze praten namelijk niet altijd) vond ik het zeer de moeite waard om het te proberen, baat het niet dan schaad het niet dacht ik. Met mijn grote witte berghond kwam ik bij Hedy. Over het algemeen is zij vrij onrustig in nieuwe situaties, maar binnen 5 minuten lag zij rustig ontspannen op haar zij te snurken. Alleen dat vond ik al bewonderings waardig. Uit het onderzoek kwamen een hoop dingen naar voren, een aantal waren al bekend (wat maar bewijst dat het klopt) en een aantal nog niet en waar ik dus mee aan de slag ga. Ook bepaalde emoties waarvan je denkt dat een hond ze niet kan hebben kwamen uit het onderzoek en wat blijkt, ze nemen onze emoties over. Het is dus van belang dat wij ook in balans zijn, een ander punt om aan te werken. Al met al een leerzame, interessante ervaring en zeker aan te raden voor mens en dier. 

  • Bedankt voor je recensie Noel. Leuk dat jullie hier met Jaca waren. Wat een lieve hond! Het was inderdaad opvallend dat ze zo snel rustig werd van de behandeling. Ik ben benieuwd wat het verdere effect zal zijn als er aan de tips gewerkt wordt. Inderdaad is het in de behandeling met dieren belangrijk dat de baasjes ook aan zichzelf werken. Dieren zijn zo gevoelig en beïnvloedbaar door hun baasjes. Het hele gezin wordt hierdoor mee behandeld :). Veel succes. Met gezonde groet, Hedy

 62. IK ben met onze hond bij Wiel of L.I.F.E geweest. Ze is een oud beestje dat sinds kort last van kale plekken had. de Dierenarts had ondekt dat dat kwam door een parasiet die alleen op honden voor komt die een slechte weerstand hadden, de paraciet was goed te bestrijden met medicijnen echter waar door dat kwam moets worden uitgezocht. maar omdat het best een oud beestje is wil ik haar eigenlijk niet graag meer onprettige en stress volle onderzoeken laten ondergaan. Ik heb Hedy bezocht. tijden de behandeling merkte ik dat ze na het erg spannend te vinden eigelijk meteen rustig werd, ze zat op een gegeven moment zelfs te knikkebollen zo ontspannend was het voor haar. zelfs voor dieren is het dus geen enge bedoeling en een hond kun je niet vertellen dat iets werkt je ziet het aan de hond of niet. de dag daarop zat ze al veel lekkerder in haar vel, haar plekjes worden ineens veel rustiger. bovendien is ze veel energieker ik zie dus echt verandering de goede kant op. hopeliojk zet dit door. dank je wel Hedy want voor mijn beestje heb ik alles over

  • Dank je Barbara. Wat geweldig dat haar plekjes een stuk rustiger zijn nu en dat ze energieker is. Het is niet niks wat ze heeft meegemaakt, maar het komt goed. Je bent altijd welkom hier met je beesie :). Met vriendelijke groet , drs. Hedy van de wiel

 63. Met enige weerstand en scepsis toch bij Hedy terecht gekomen om mijn klachten eens op een andere manier te benaderen en laten onderzoeken.

  Na een uitgebreide sessie kwamen er toch wel punten uit die voor mij enigszins verrassend waren maar ook punten die ik al wist vanuit eerdere onderzoeken door reguliere geneeswijzen.

  Feilloos werden deze punten allemaal ‘gezien’ en kreeg ik uitgebreid tips over hoe ik het aan kon gaan pakken.

  Enige verrassende punten hebben we doorgenomen en de tips hieromtrent hebben mij in de weken / maanden erna best wel geholpen.

  Zoals Hedy zelf ook aangeeft: Het is geen oplossing maar wel een weg naar wellicht oplossingen en het is fijn de knelpunten te kunnen tackelen… Ook de knelpunten die voor mij nog onbekend waren.

  Bedankt Hedy en hoop dat er in de loop der tijd steeds meer verbeteringen in mijn toch wel fragiele gezondheid gaan optreden.

  Mark van Velsen

  • Beste Mark, bedankt voor je bericht. Ik ben blij dat ik je verder heb kunnen helpen. Het is nu aan jou om de tips op te volgen. Het zal niet gemakkelijk zijn maar het kan je veel opleveren. Je verdiend een goede gezondheid! Veel succes. Groetjes, Hedy

 64. Met hoge bloeddrukklachten kwam ik bij Hedy terecht. Waar komt het vandaan en is er iets aan te doen behalve medicatie? De meting en behandeling gaven mij inzicht hoe het met mijn lijf gesteld is. De uitleg van Hedy en het daarover hebben gaf duidelijkheid. De week daarop was mijn bloeddruk keurig en dat is nu al enkele metingen verder nog steeds zo. Motiverend om ook serieus het tijdelijke dieet te starten om de overige aandachtspunten aan te kunnen pakken.
  Vriendelijke groet, Mariken van Gageldonk

  • Bedankt voor je recensie Mariken! Het is super dat je bloeddruk zo snel is genormaliseerd. Je doel, niet aan de medicatie gaan, is daarmee bereikt. Als je het dieet hebt gevolgd gaan we inderdaad verder kijken naar de overige aandachtspunten. Veel succes daarmee en ik zie je over een maand.

 65. Ben bij Wiel of Life een paar maanden geleden op bezoek geweest en ik moet zeggen dat dit een verhelderend ervaring voor mij is geweest waar ik geen spijt van heb gehad. Alles werd helder en duidelijk uitgelegd en ik ben tevreden over er wat er voor mij bereikt is. Ik was er eerst een beetje sceptisch over, maar ieder mens zal voor zich zelf moeten uitmaken wat hij er mee doet. Ik ben in ieder geval tevreden over wat het mij heeft geboden.

  • Beste Erik. Ik ben blij te horen dat je tevreden bent. Wat een ieder er mee doet is inderdaad ook belangrijk. Het is niet erg dat je eerst sceptisch was. Het is iets om te ervaren. Tot snel!

 66. My experience with Wiel Of L.I.F.E was absolutely extraordinary. This was not my first time with quantum bio feedback BUT it was my best experience with it. Since my treatment I have had many positive effects such as mood enhancement , better sleep patters, more restful sleep, less cravings for junk food and sugar, a new love for music and movement PLUS I have also been experiencing much more creative thought processes. I am only a couple of months in but my life has been improving more and more as the weeks go by. Past issues seem to be fixing themselves with little to no effort on my part. It’s as if things are more intuitive now and just FLOW. So THANK YOU WIEL OF LIFE!!! I strongly recommend!!

  • Thanks Jeremy. In the USA you where already experienced with biofeedback and bioresonance therapy. Also you are a very talented personal trainer yourself and are familiar with human health issues. It was a challenge to have you as my client since you already know so much. We learned from each other and I loved to be able to help you out. You had full commitment which made it much easier. Keep on improving!

 67. Ik heb bij Hedy een algemene gezondheidscheck gedaan. Dit was heel interessant en leuk om te doen, je fysieke en mentale gezondheid in kaart brengen. Je krijgt veel informatie over wat er op dat moment in je lichaam speelt op diverse vlakken en hoe je je gezondheid kan verbeteren.
  Hedy heeft duidelijk verstand van zaken en neemt uitgebreid de tijd om de informatie uit het systeem uit te leggen en vragen te beantwoorden.

  Vantevoren wist ik niet goed wat te verwachten maar ik heb het als zeer prettig en verhelderend ervaren. Ik ben naar huis gegaan met een goed gevoel en nuttige informatie over o.a. welke voedingsmiddelen ik beter kan laten staan, maar ook mijn nekklachten zijn aangepakt. Ik merk nu, na twee weken, al een groot verschil. Een echte aanrader!

  • Fijn te horen Petra. Helemaal super dat het al beter gaat met je. Je was duidelijk erg geïnteresseerd en omdat je zelf ook een medische achtergrond hebt begreep je het allemaal heel goed. Je hebt me zelfs tips gegeven hoe mijn praktijk meer te promoten. Bedankt nog daarvoor. Ik zie je binnenkort weer.

 68. Twee jaar geleden werd ik geconfrontreerd met het fenomeen ‘uitgeputte bijnieren’ (oververmoeidheid/’minder’ happy moods/grauwe huid/weg twinkeling in de oogjes/…). Via zelfstudie/natuurgeneeskundige de weg weer terug gevonden (maw je levensstijl omgooien). Een tijdje geleden kwam ik WielOfLife tegen van Hedy Van de Wiel. Gedachte nr1 had ik toen maar dit ter beschikking dat had me heel veelllll ellende kunnen besparen (dokter 1,2,3…bloedtesten/….testen). Gedachte nr 2 mmmmmm hoe sta ik er ondertussen voor?

  Dit systeem is een fantastisch medium/instrument om een COMPLEET BEELD van je hele Sein te krijgen. Lever/nieren bleken prima in orde. Paar aandachtspunten meegekregen.

  Je wandelt na de ‘behandeling’ naar buiten met een helder beeld van je IK op dat moment (incl oorzaken uit je verleden) incl een stille geest (ontstresst).

  AANRADER! Thx Hedy van de Wiel

  • Beste Danker, bedankt dat je je ervaring deelt. We hebben een fijn gesprek gehad en ik merkte dat je erg open was. Daardoor dringt de therapie nog dieper door en heeft het meer effect. Fijn je als klant te mogen hebben!

 69. Wat ik vooral wil benoemen is dat Hedy zelf een prettige coach/begeleidster is. Ze is vriendelijk, geduldig, legt goed uit en komt oprecht behulpzaam over. Je kan merken dat ze veel en brede ervaring heeft, en ze blijft ontwikkelen.

  • Dank je Johan Aders. Je had een korte en krachtige behandeling gehad. Hoe gaat het inmiddels met je? Ben je al verhuisd? Ik hoor het graag. Wellicht tot binnenkort!

 70. Vorige week de eer gehad om een checkup en behandeling bij Hedy te mogen ondergaan. Ze neemt ruim de tijd voor je en schroomt niet om al je vragen toe te lichten. Het is voor mij als nieuweling mbt deze vorm van behandeling erg interessant om te zien wat er nu echt omgaat in je lichaam en kon met nagenoeg alle dingen die naar boven kwamen makkelijk en verband leggen. Kortom het L.I.F.E. system heeft me inzichten gegeven en wakker gemaakt om sommige aspecten van mijn leven stijl te veranderen of actiever aan te pakken. Hedy bedankt!

  • Bedankt voor je feedback Arno. Heel fijn te horen dat je hiermee verder kon. Helemaal super dat je meteen aan de slag bent gegaan zaken te veranderen. Mijn complimenten!

 71. oke, oke, ik was ook een scepticus! maar ben helemaal om. door Hedy ben ik weer ook superfoods gaan combineren met goede voeding. want ik voelde me na de behandeling veel gezonder en bovendien ook mooier! dus ik ben om! xxx
  Barbara