Afspraak maken


Via email of contactformulier

Mijn voorkeur gaat uit om via de e-mail info@wieloflife.nl of via het Contactformulier een afspraak te maken.

Bent u verhinderd?

Indien u verhinderd bent om een afspraak na te komen, wil ik u graag verzoeken om dit minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak kenbaar te maken. Wanneer dit niet gebeurt, worden de kosten van het consult in rekening gebracht.

Aandachtspunten

Bioresonantie & biofeedback met het L.I.F.E. System:
Ik wil u graag verzoeken om voor de behandeling met het L.I.F.E. System geen zalf op het voorhoofd, polsen en enkels te smeren i.v.m. de geleiding van de elektroden. Voor de meting wordt uw geboortedatum en tijd gevraagd. Het zou fijn zijn als u deze informatie voorafgaand aan het consult naar mij toe stuurt via de email of bij het consult paraat heeft. Na het consult met het L.I.F.E. System wordt het behandelplan naar u gemaild. Als daar nog vragen over zijn of onduidelijkheden kunt u vanzelfsprekend contact opnemen en wordt eventueel een vervolgafspraak gemaakt, indien wenselijk.

Andullatietherapie met de ANDUMEDIC 3:
Voor een optimaal resultaat van de andullatietherapie wordt u verzocht om uw schoenen tijdens de sessie uit te doen.

Wkkgz- klachtrecht en tuchtrecht

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie:  GAT geschillen.

 

Behandelovereenkomst

De behandeling vindt plaats onder een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn opgenomen in een behandelovereenkomst. De behandelovereenkomst wordt zowel door de cliënt als therapeut op de dag van de eerste behandeling ondertekend. Een voorbeeld van de behandelovereenkomst kan hier worden gevonden.

 

Toegankelijkheid

De praktijkruimte is toegankelijk voor mindervaliden.