Blog


Gepubliceerd op 11 september 2015 door Edwin Stokkink

Bioresonantie & biofeedback therapie

Afgelopen maandag 7 september was het zover. Al enkele weken geleden bood een vriendin van mij aan de praktijk van Hedy uit Eindhoven te bezoeken. Zij had zelf een behandeling van Hedy ondergaan en was lovend. Maar goed, ik krijg de laatste tijd zoveel adviezen dat ik kritisch ben geworden en alleen nog maar dingen doe en onderzoek waarbij ik enigszins al vanaf moment één de indruk heb dat ik er iets mee kan. Ik was nogal sceptisch. Een apparaat wat op mij word aangesloten en wat in staat is om middels bepaalde stroompjes / frequenties die mijn lichaam ingestuurd worden te kunnen zien hoe mijn cellen en organen zich verhouden? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel meten? Ik noemde al eerder de term Star Wars, maar dit is echt a way beyond my imagination.

Maar toch..... ik bedacht mij dat ik op mijn verlanglijstje de methodiek van Hulda Clark heb staan. Het maken van een zapper. En dat werkt eigenlijk ook met stroompjes en frequenties. Ik leg het maar even simpel uit. Ook niet te vergelijken met wat mij bij Hedy te wachten zou staan, maar aan de andere kant niet eens heel veel anders. Het duurde een paar dagen en ik was in de overtuiging dat ik toch maar naar Hedy moest. We planden een afspraak voor na mijn vakantie en 7 september was het dus zover.

Met Wilma afgelopen maandagochtend op weg naar Eindhoven waar de praktijk in een rustig gelegen wijk was weggestopt. Serene rust alsof je in een vakantiepark was aanbeland. Met dat verschil dat wij onze koffers niet bij ons hadden en ook weer snel terug zouden moeten in de werkelijkheid van de dag.

Een mooie dame deed open. We werden hartelijk ontvangen door Hedy. Gelijk aan de thee en voordat we het in de gaten hadden deed ze mijn intake. Ik voelde mij op mijn gemak en had besloten het allemaal over me heen te laten komen.

Ze wilde best veel weten. Natuurlijk wie ik ben, maar naast geboortedag en plaats, zelfs het geboorte uur. Allemaal gegevens welke van belang zijn om de aan de pc gekoppelde "Magic box" zo noem ik het maar even, te voeden. Het is natuurlijk het L.I.F.E. System wat gebaseerd is op bioresonantie en biofeedback. Een systeem wat vol zit met waarden van cellen, organen en alles wat zich in het menselijk lichaam afspeelt. En als je het mij vraagt gemiddelden van mensen op aarde. Je moet immers een referentiekader hebben om mijn gegevens mee te kunnen vergelijken. En vergeef mij als ik het niet goed interpreteer, maar zo zie ik het.

Blog Edwin Stokkink
Blog Edwin Stokkink Spinal Program

Hedy heeft voor mij een plan van aanpak gemaakt en in oktober kom ik weer terug om te kijken hoe ik er dan voorsta. In eerste instantie ga ik middels een specifiek dieet zorgen dat mijn darmflora weer op gang kom. En dat ga ik niet alleen redden met de pro-biotica die ik veel te laat ben gaan slikken. Want er is meer aan de hand. Na drie weken zal er na het volgen van dat specifieke dieet verbetering optreden om te zorgen dat mijn darmen op de juiste wijze de vitaminen en mineralen weer uit mijn voeding weet te halen.

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik zeer enthousiast ben geworden over mijn bezoek aan de praktijk van Hedy en kan het dan ook iedereen aanbevelen zonder dat ik een commercieel belang heb. Al zal ik proberen om straks een win - win situatie te halen uit de adverteerders op deze site. Dan nog moet u zich beseffen dat ik dat allereerst niet hoef van betreffende adverteerders waar ik over blog. (los van de banners) Maar dat ik ook alleen blog over methodieken waar ik zelf volledig achter sta. En of straks blijkt dat mij dit daadwerkelijk heeft geholpen, merken we vanzelf. Het zijn stuk voor stuk mogelijkheden waar ik mij goed bij voel. En dat is wat ik voorop stel in het proces waar ik doorheen ga.

Doe er uw voordeel mee.

Lees meer over Edwin Stokkink op: http://www.edwinstokkink.nl