Behandelvormen


Bij praktijk Wiel of L.I.F.E. kunt u terecht voor de onderstaande therapieën. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.


Bioresonantie en biofeedback met het L.I.F.E. System

Met dit professioneel bioresonantie en biofeedback systeem wordt via elektroden een groot aantal frequenties naar uw lichaam gestuurd. De terugkoppeling door uw lichaam op deze frequenties wordt via de geavanceerde software van het L.I.F.E. System op een beeldscherm weergegeven. De verkregen informatie wordt geanalyseerd en eventuele disbalansen in uw lichaam worden toonbaar gemaakt. Vervolgens vindt er biofeedback plaats om deze disbalansen weg te nemen.


Chinese kruiden

Chinese kruidentherapie kan een aanvulling zijn op de biofeedback behandeling. Het kan ook als zelfstandige behandeling worden ingezet.


Andullatietherapie met de ANDUMEDIC 3

Andullatietherapie is een massagetherapie, die vibratiemassage combineert met infraroodwarmte. Andullatietherapie is een natuurlijk hulpmiddel dat (pijn)klachten bij aandoeningen als rugpijn, stress, fibromyalgie, vermoeidheid en artrose vermindert. Er wordt bij deze vorm van therapie gebruik gemaakt van een innovatieve techniek, die verwerkt is in de ANDUMEDIC 3.


Hypnose therapie (Extern door MindStyle Engineering)

Hiervoor werkt Wiel of L.I.F.E. samen met MindStyle Engineering. De praktijk voor directe en echte hypnose! Kijk op de website www.mindstyleengineering.nl voor meer informatie.