Vergoeding zorgverzekeraars


Als lid van de CAT complementair beroepsorganisatie worden mijn consulten en behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door een groot aantal ziektekostenverzekeraars. Een overzicht van de verzekeraars die op dit moment vergoeden, kunt u vinden op de website van CAT complementair.

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding is een therapievorm met bijbehorende prestatiecode nodig. Mijn consulten en behandelingen vallen onder:

Bioresonantie therapie 24011
Bioresonantie therapie is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn.

Meer informatie hiervoor kunt u vinden op de website van CAT complementair.

Aangezien aan dit overzicht geen rechten kunnen worden ontleend en de voorwaarden ieder jaar weer veranderen, wil ik u adviseren om eventueel rechtstreeks contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor een mogelijke vergoeding.

Voor het declareren van mijn consulten en behandelingen is een AGB-code (Algemene Gegevens Beheer) nodig. Aan de hand van deze code kan de zorgaanbieder door de zorgverzekeraar worden geïdentificeerd. Wiel of L.I.F.E. heeft AGB-code:

90-059921